Bilde av Pine Cliffs Resort
Bilde av Pine Cliffs Resort
Bilde av Pine Cliffs Resort
Bilde av Pine Cliffs Resort
Bilde av Pine Cliffs Resort

Adresse: Pinhal do Concelho, Falesia, Apartado 887, 8200-912, Albufeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.pinecliffs.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Pine Cliffs Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ved ankomst til den prisbelønte Pine Cliffs Golf & Country Club er det lett å se hvorfor dette feriestedet er et av de ledende luksus- og familieferiestedene i Europa. Reise og fritid Gruppe Er stolte av å presentere timeshare Alternativer tilgjengelig her, med sin fantastiske innstilling som har utsikt over klippene i Praia de Falesia og prestisjetunge strandpromenaden på Algarve, Portugal. Perfekt i solskinnet og en ekte skjult juvel i Albufeira, er dette store feriestedet designet på tradisjonell portugisisk mote med vakkert flisearbeid og vanlige farger.

Under oppholdet blir du behandlet med femstjerners innkvartering og fasiliteter - inkludert et bredt utvalg av sportsfasiliteter som den fantastiske golfbanen 9-hull, tennisbaner, valg av fire bassenger og vannsport - sammen med ulike kulinariske spillesteder som Gjenspeiler en rekke internasjonale og lokale retter. Hvis det er en bortskjemt ferie du er ute etter, dra nytte av skjønnhetssalongen, heath club, butikker og butikker. Det er enda en barneby for yngre gjester, som beviser det timeshare på Pine Cliffs Golf & Country Club har virkelig noe for enhver smak.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Sølv 1-10, 44-51
Gull 11-26, 36-43, 52
Platina 27-35
Gamle gamle sølv 1-6, 12-15, 18-19, 24-26, 36-39, 45-49

Pine Cliffs Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Strand, barnepass, barn s basseng, treningsutstyr, fiske, spillrom, golf, helseklubb, live underholdning, medisinsk utstyr, lekeplass område, restaurant, badstue, snackbar, svømmebasseng (innendørs / utendørs), tennis, vannski , Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Kasino (10.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Dykking (10.0 miles), Squash (Nærliggende)
Flyplass
Faro - (30 miles - 48 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag, onsdag

Kjøper Pine Cliffs Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pine Cliffs Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pine Cliffs Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pine Cliffs Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pine Cliffs Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pine Cliffs Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Pine Cliffs Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.