Bilde av Pestana Viking Hotel
Bilde av Pestana Viking Hotel
Bilde av Pestana Viking Hotel
Bilde av Pestana Viking Hotel
Bilde av Pestana Viking Hotel

Adresse: Praia Senhora da Rocha, 8400-450 Porches, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.pestana.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Pestana Viking Hotel? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Plasseringen av Pestana Viking Hotel kunne ikke vært bedre som timeshare er direkte på kysten, med flott utsikt over seascape. Bassenget er en spektakulær velsignelse til feriestedet, og Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker å slappe av ved bassengkanten med en kjølig drink gjennom varmen på dagen.

Algarve har tempererte temperaturer hele året, så uansett når du besøker deg, vil du kunne delta i utendørsaktiviteter som fotturer gjennom det utrolige landskapet, besøke historiske byer og bade på stranden. For de som er mer energiske, er det muligheter for å lære å windsurf og surfe i nærheten.

Portugal er kjent for sjømat og det ville være synd å ikke nyte rikelig med fersk lokalpris, spesielt så nær sjøen. Landets vinscene er spirende, og en vinho verde, den spesielle delikatessen til regionen, må prøves minst en gang under besøket. Pestana Viking Hotel tilbyr velpleide hager, uovertruffen utsikt, et luksuriøst bassengområde og en spektakulær frokost. Det er ikke vanskelig å se hvorfor det er et av våre beste valg for Portugal!

Pestana Viking Hotel Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnebasseng, Spillerom, Frisør, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (9.0 miles), Golf (6.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Kjøpesenter (1.0 miles),
Flyplass
Faro - (33 miles - 53 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Pestana Viking Hotel timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pestana Viking Hotel før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pestana Viking Hotel, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Viking Hotel

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pestana Viking Hotel eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pestana Viking Hotel.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Pestana Viking Hotel kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.