Bilde av Pestana Madeira Beach Club
Bilde av Pestana Madeira Beach Club
Bilde av Pestana Madeira Beach Club
Bilde av Pestana Madeira Beach Club
Bilde av Pestana Madeira Beach Club

Adresse: Pestana Carlton Madeira Hotel, Largo António Nobre, nº1, 9004-531, Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.pestana.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Pestana Madeira Beach Club


Ved ankomst til din timeshare i Pestana Madeira Beach Club i Funchal, Portugal, vil du si, "Bela, bela!" Dette oceaniske paradiset tilbyr virkelig overdådige omgivelser - fra sine glassfasade balkonger som tilbyr fantastisk havutsikt mens du ligger i sengen, til sin utrolige beliggenhet på toppen av klippene som ser over bukten Funchal og havet utenfor.

Komfort og stil blander seg i din attraktive suite eller leilighet - med aircondition, vil du kunne slappe av og kjøle deg ned etter en dag med å sole seg i solen ved evighetsbassenget eller svette på det omfattende treningssenteret på stedet. Når du har spruced opp - eller selv om du ikke har det - ta en tur nede for å velge mellom en rekke prisvinnende restauranter som tilbyr en fin middagsopplevelse for å dekke dine dager.

Feriestedet ligger i en ideell setting nær strender og shopping, og i nærheten Funchal er en kystby med en elegant, men avslappet atmosfære - et utmerket sted å stoppe for dagen, uansett om du er en familie med barn eller et par på en romantisk ferie. Det er virkelig noe for alle. Med stolthet, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere presentere Pestana Madeira Beach Club.

Pestana Madeira Beach Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Fiske, Frisør, Helseklubb, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Sauna, Svømmebasseng, Tennis, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Kasino (i nærheten), Golf (4.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Medisinsk utstyr (Nærliggende), Squash (1.0 miles), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) mandag

Kjøper Pestana Madeira Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pestana Madeira Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pestana Madeira Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Madeira Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pestana Madeira Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pestana Madeira Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Pestana Madeira Beach Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.