Bilde av Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Bilde av Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Bilde av Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Bilde av Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Bilde av Pestana Alvor Praia Luxury Collection

Adresse: Pestana Alvor Praia, Praia dos Tres Irmaos, 8501-904, Portimao, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.pestanavacationclub.com/index.php/en/alg-resorts-en/luxury-collection-algarve-en

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Pestana Alvor Praia Luxury Collection? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


De Pestana Luxury Collection er et utvalg av studio, ett soverom og to soverom timeshare leiligheter. Disse tilbyr en unik opplevelse til medlemmer av høyeste kvalitet. Eiere kan flykte til sitt eget private tilfluktssted som gir maksimal komfort og nytelse. Medlemmer vil bli ønsket velkommen med en vennlig, personlig service, der alle dine behov vil bli deltatt.

Leilighetene på Alvor Luxury Collection ligger på eiendommen til Pestana Alvor Praia Hotel, og ligger rett ved den praktfulle Tres Irmaos-stranden, og gir enkel tilgang til strandrestauranter og gyllen sand. Fasiliteter inkluderer innendørsbasseng, utendørsbasseng, helsestudio, treningsstudio, tyrkisk bad, badstue, frisørsalong, velværesenter med behandlingsrom og to restauranter og barer. Pestana Alto Golf er 1km unna for golfentusiaster og et tennissenter med 2 alle vær-tennisbaner og 7-leirebaner.

Garden-leilighetene er også en del av Alvor Praia Luxury Collection og har samme standarder, men ligger i den andre enden av hotellet (på høyre side av hotellet hvis du vender mot sjøen) med flott havutsikt og med utsikt over et vakkert hageområde.

Kjøper Pestana Alvor Praia Luxury Collection timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pestana Alvor Praia Luxury Collection før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pestana Alvor Praia Luxury Collection, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Alvor Praia Luxury Collection

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pestana Alvor Praia Luxury Collection eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pestana Alvor Praia Luxury Collection.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Pestana Alvor Praia Luxury Collection kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.