Bilde av Pestana Alvor Park
Bilde av Pestana Alvor Park
Bilde av Pestana Alvor Park
Bilde av Pestana Alvor Park
Bilde av Pestana Alvor Park

Adresse: Adega, Quinta do Ribeiro, Alvor, 8501-904 Alvor, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.pestanavacationclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Pestana Alvor Park? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Pestana Alvor Park, som ligger på den fantastiske Algarve i Portugal, er en timeshare feriestedet som tilbyr en ekte hjem-fra-hjem-følelse. Fullt utstyrt for par, familier eller enslige reisende, er dette firestjerners feriestedet populært hos våre kunder år etter år, og det er lett å se hvorfor. Du vil ha din egen leilighet mot det vakre, blå havvannet - og ikke glem at den enorme stranden regnes som en av de tre beste strendene i Europa. Din møblert balkong vil ønske deg velkommen til morgenkaffe og frokost, og du finner deg selv over den naturlige scrubland som er hjem for mange fuglearter.

Den typiske portugisiske fiskerlandsbyen Alvor er vertskap for en pen havn, og gode sjømatrestauranter ligger kun få minutter fra feriestedet. På stedet finner du store lukkede hager der barn kan trygt spille sammen med svømmebassenger som tilbyr grunne barnesoner for trygghet. Det er også et bibliotek i tilfelle du glemte å ta med en god bok, og sørg for å hilse på feriestedets redningskatt, Lucky, når du sjekker inn. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere kunne ikke vært mer stolte over å tilby videresalgsmuligheter på Pestana Alvor Park.

Pestana Alvor Park Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Deler / Minikjøkken), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Barnas basseng, treningsutstyr, Helseklubb, Klesvask, Live Entertainment, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (2.0 miles), Casino (2.0 miles), Konferansefasiliteter (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Faro - (48 miles - 77 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, søndag

Kjøper Pestana Alvor Park timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pestana Alvor Park før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pestana Alvor Park, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Alvor Park

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pestana Alvor Park eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pestana Alvor Park.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Pestana Alvor Park kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.