Bilde av Peninsula Bay Resort
Bilde av Peninsula Bay Resort
Bilde av Peninsula Bay Resort
Bilde av Peninsula Bay Resort
Bilde av Peninsula Bay Resort

Adresse: Jalan Telaga Waja, Banjar Tengkulung, 80363 Nusa Dua, Bali, Indonesia
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Peninsula Bay Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Peninsula Bay Resort er luften søtt tungt med løftet om en fantastisk ferie i tropisk Bali, Indonesia. Denne innkvarteringen ligger på stranden, og spiser deg med endeløse tradisjonelle balinesiske massasjer og fem utendørsbassenger som glir som enorme safirer rundt feriestedet. Dessuten tilbyr to restauranter topp kvalitet spisesteder mens en sportsbar gleder seg med et omfattende utvalg av cocktailer og drinker. Andre fasiliteter for å betjene deg på stedet inkluderer trenings- og forretningssentre, flyplasstransport og 24-timers resepsjon.

timeshare Eierne får også det beste innen overnatting i alle de tre og åtti moderne og luksuriøse leilighetene på Peninsula Bay Resort. Hver tilbyr førsteklasses komfort og ro, med oppsiktsvekkende buktutsikt tilgjengelig fra den private terrassen. Fasiliteter som er felles for alle enhetene er air condition og takvifte, fullt utstyrt kjøkken og spisestue, sittegruppe, LCD-TV med kabelkanaler, Wi-Fi og romslig bad med badekar og dusj. Oppgraderte rom legger ytterligere designer kjøkken, private bassenger og boblebad. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere finner plasseringen av feriestedet praktisk også, da det ligger i nærheten av populære attraksjoner som Nusa Dua Beach, Turtle Island, Bali Nusa Dua og Bali International Convention Centers og Pasifika Museum.

Peninsula Bay Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg
Resort Fasiliteter
Barnepass, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskeritjenester, Lekeplass, Restaurant, Svømmebasseng - Utendørs, Boblebad Spa eller Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie, Day Spa, Underholdning - Live, Fiske, Dykking
Flyplass
Denpasar Bali / DPS 8 Miles / 13 KM
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Peninsula Bay Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Peninsula Bay Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Peninsula Bay Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Peninsula Bay Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Peninsula Bay Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Peninsula Bay Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Peninsula Bay Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.