Bilde av Parque del Sol Beach Club, Tenerife
Bilde av Parque del Sol Beach Club, Tenerife
Bilde av Parque del Sol Beach Club, Tenerife
Bilde av Parque del Sol Beach Club, Tenerife
Bilde av Parque del Sol Beach Club, Tenerife

Adresse: Playa Fanabe, Costa Adeje, 38660 Adeje, Tenerife, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer for salg og leie på Parque del Sol Beach Club, Tenerife? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Spania er en av Storbritannias favorittferiesteder for en rekke grunner: temperaturene er hyggelige; maten er rikelig og deilig; arkitekturen er utrolig, og strendene er mange. Tenerife tilbyr det beste av Spania, en unik vulkansk øy utenfor kysten av Afrika. Spansk med en afrikansk skråning, dette er stedet å komme for de som vet.

A timeshare på Parque Del Sol er det beste valget for en kunnskapsrik feriegjester som håper å gjøre det beste ut av deres flukt til solen. Med fullt utstyrte leiligheter og vanlig rengjøring, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere vet at de ikke vil være noe annet sted. Anlegget ligger innen gangavstand til to flotte strender og stort utvalg for restauranter. De som velger å bli med på et måltid trenger ikke å gå glipp av da Infinity Lounge serverer delikate retter.

Bassenget er et forfriskende bånd av blå vikling gjennom eiendommen, både vakker og morsom, og inneholder et boblebad og en bassengbar. Dette betyr at om du vil utforske denne fantastiske øya eller slappe av med familien, har du Parque Del Sol dekket.

Parque del Sol Beach Club, Tenerife-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnebasseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Dagligvarebutikk, Helseklubb, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
(Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Frisør (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Kasino (7.0 miles) , Dykking (i nærheten), shoppingområde (i nærheten), squash (i nærheten), vannski (i nærheten), vindsurfing (2.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, tirsdag

Kjøper Parque del Sol Beach Club, Tenerife timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Parque del Sol Beach Club, Tenerife før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Parque del Sol Beach Club, Tenerife, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Parque del Sol Beach Club, Tenerife

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommen i Parque del Sol Beach Club, Tenerife. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Parque del Sol Beach Club, Tenerife.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Parque del Sol Beach Club, kan Tenerife være trygg i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.