Bilde av Circle på Paradisus Palma Real
Bilde av Circle på Paradisus Palma Real
Bilde av Circle på Paradisus Palma Real
Bilde av Circle på Paradisus Palma Real
Bilde av Circle på Paradisus Palma Real

Adresse: Playas de Bavaro KM 0, Bavaro, 23000, Den dominikanske republikk
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer for salg og leie hos Circle at Paradisus Palma Real? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En unik og forhøyet opplevelse, kuratert rundt alle dine ønsker, hvor oppmerksomhet på detaljer er nøkkelen i The Circle-eiendommen for å strebe etter din totale tilfredshet. Et utsøkt All Inclusive kulinarisk konsept, med utseende og følelse og omhyggelighet for å konkurrere med ethvert ikke-alt inkludert tilbud. Et overlegent fullservice-SPA, i samarbeid med verdenskjente Natura Bisse, som vil gi velfortjente kongelige behandlinger for alle sanser for å komme helt til live. Et badeland til glede for barna. Aqua Park er det beste stedet på feriestedet for barn, moro og mange smil du absolutt ikke vil gå glipp av. Ustanselig spruting og gli gjennom vannsklier er akkurat hva Aqua Park handler om.

Kjøpesirkel hos Paradisus Palma Real timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Circle hos Paradisus Palma Real før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Circle at Paradisus Palma Real, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Circle på Paradisus Palma Real

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Circle på Paradisus Palma Real eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Circle på Paradisus Palma Real.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Circle på Paradisus Palma Real kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.