Bilde av Ona Campanario
Bilde av Ona Campanario
Bilde av Ona Campanario
Bilde av Ona Campanario
Bilde av Ona Campanario

Adresse: Urbanizacion Sitio de Calahonda, Avenida de Espana
29650 Mijas-Costa
Malaga, SPANIA
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Ona Campanario? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Å bo på Ona Campanario i Málaga, Spania, er som å være hjemme - bare bedre. De åttisåtte leilighetene som er utarbeidet av Onagrup Vacations er koselige og varme, men er utstyrt med bekvemmeligheter som gjør at du enkelt kan slippe bort hver eneste bekymring.

Ona Campanario Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Medisinsk anlegg, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (3.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Vaskeri , Live Entertainment (Nærliggende), Lekeplass Area (Nærliggende), Dykking (3.0 miles), Shopping Area (Nærliggende), Tennis (2.0 miles), Vannski (3.0 miles), Wind Surfing (3.0 miles)
Flyplass
Malaga - (24 miles - 38 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Ona Campanario timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ona Campanario før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ona Campanario, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Ona Campanario

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ona Campanario eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Ona Campanario.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Ona Campanario kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.