Bilde av Ona Cala Pi Club
Bilde av Ona Cala Pi Club
Bilde av Ona Cala Pi Club
Bilde av Ona Cala Pi Club
Bilde av Ona Cala Pi Club

Adresse: Urbanizacion Torre Cala Pi, Solar 7, Llucmajor, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: onahotels.com/apart-hotel-cala-pi-mallorca.html

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Ona Cala Pi Club


Ona Cala Pi Club av Onagrup Vacations anerkjenner viktigheten av familiens samvær. Livet kan bli veldig opptatt, så denne fantastiske innkvarteringen i Mallorca, Spania sikrer at du får det beste timeshare ferie under de spesielle øyeblikkene hvor du alle kan til slutt unnslippe.

S-formekomplekset har direkte tilgang til stranden, og gir deg god tid til å slappe av og gjenopprette sansene dine. Pluss, utendørsbassenger på stedet hjelper deg med å forbedre din solbrenthet. Det er også et badestamp, treningsstudio, kveldsunderholdning og Kid's Club for fritid. I mellomtiden er familiens måltider rikelig og deilig i grillrestauranten eller terrassen med kafeteria. I løpet av sommeren, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår at du prøver deilig buffé og bassengkanten.

De nesten hundre og tyve romslige leilighetene tar sikte på å tilfredsstille og følge alle behovene til din brød. Koselig med lyse og landlige innredning, hver komfort med egen balkong, stue og spisestue, air condition, satellitt-TV og CD-spiller, komplett kjøkken og badekar. Havet og furuskogene ser videre og beroliger sansene. I tillegg gir Ona Cala Pi Club tilgang til interessante steder og attraksjoner i nærheten. Palma flyplass ligger en 30-minutters kjøretur unna, mens Palma sentrum nås på førti kilometer.

Ona Cala Pi Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), telefon (alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnebasseng, Treningsutstyr, Spillerom, Dagligvarebutikk, Live Entertainment, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Casino (37.0 miles), Golf (12.0 miles), Medisinsk fasiliteter (12.0 miles), Dykking (I nærheten), Tennis (Nærliggende), Vannski (16.0 miles),
Flyplass
Palma de Mallorca - (15 miles - 24 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Ona Cala Pi Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ona Cala Pi Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ona Cala Pi Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Ona Cala Pi Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ona Cala Pi Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Ona Cala Pi Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Ona Cala Pi Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.