Bilde av Ona Aucanada
Bilde av Ona Aucanada
Bilde av Ona Aucanada
Bilde av Ona Aucanada
Bilde av Ona Aucanada

Adresse: Calle Des Mirador S / N, Puerto de Alcudia, Alcudia, Mallorca-Balearene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.onagrup.net

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Aucanada Club


Ligger på en høyde med utsikt over Port Alcudia, tar Ona Aucanada den rolige sjarmen og karakteren til Alcudia, Spania. Utvilsomt har denne middelhavsstilen retrett alle muligheter for en minneverdig ferie. Bare syv minutter fra stranden er denne innkvarteringen omgitt av toppattraksjoner i området som golfbaner, vannparker, syklingsturisme, fotturer, kystkryssninger og undervannsaktiviteter. Populære turiststeder som Albufera Natural Park, den iberiske halvøyasjøen, gamle Alcudia-byen og den romerske byen Polentia er også innen rekkevidde.

Inne i Ona Aucanada, sekstito timeshare Leiligheter og elleve villaer mislykkes aldri i å gi komfort. Hver har klimaanlegg og oppvarming, satellitt-TV, fullt utstyrt kjøkken, spisestue og stue, Hi-Fi-system, bad og dusj, vaskemaskin og liten balkong. I mellomtiden er skjønnhetsbehandlinger og terapeutiske massasjer med hydroterapi en nødvendighet på Aucanada Spa. Det internasjonale kjøkkenet som serveres på Mediterraneo-restauranten, bør heller ikke gå glipp av. Andre fasiliteter på hotellet inkluderer en terrassebar, tre svømmebassenger med fossefall eller havutsikt, Wi-Fi, treningsstudio, bar, hage og gratis parkering. For en herlig ferie, Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere foreslår et opphold på dette nydelige feriestedet.

Ona Aucanada Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, treningsutstyr, dagligvarebutikk, snackbar, squash, svømmebasseng, tennis, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (53.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Innsjø (1.0 miles), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
Palma de Mallorca - (40 miles - 64 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Ona Aucanada timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ona Aucanada før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ona Aucanada, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Ona Aucanada

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Ona Aucanada. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Ona Aucanada.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Ona Aucanada kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.