Bilde av Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club
Bilde av Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club
Bilde av Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club
Bilde av Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club
Bilde av Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club

Adresse: Oasis Lanz Club, Av. Del Jablillo, 35508 Costa Teguise, Las Palmas, Lanzarote, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.grandholidaysclub.com/oasis-lanz-en/

Klikk her for å se flere eiendommer for salg og leie på Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club


Funnet i sentrum av Costa Teguise på Lanzarotes østkyst, timeshare at Oasis Lanz Club ligger bare noen få miles fra Arrecife, som tilbyr besøkende tradisjonell underholdning og attraksjoner sammen med et bredt utvalg av vannsport, golfbaner, butikker og restauranter i nærheten.

Gjester på Oasis Lanz Club vil finne leilighetene omgitt av flotte velstelte hager med sandstrender kun få meter unna og med gangavstand til en rekke restauranter og butikker. Gjester her vil finne at feriestedet har noen fantastiske fasiliteter som tilbys, inkludert to svømmebassenger - ett et oppvarmet basseng - og to barnebassenger, tennisbane, badstue, massasjetjeneste og dampbad. Det er også en restaurant på stedet med bar som tilbyr regelmessig underholdning om kvelden, privat parkering og bilutleie.

Komplekset består av i overkant av 130 leiligheter som består av ett- og toromsenheter. Fasilitetene inkluderer en stue med sovesofa, satellitt-TV og telefon, bad, velutstyrt kjøkken med mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, brødrister og strykejern og privat balkong eller terrasse.

Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club Facilities

Enhetsfasiliteter
Kokemuligheter
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Bilutleie, Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Vaskerom, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis
Nærliggende fasiliteter
Strand, Båt Marina / Lansering, Treningsrom, Utstyrt, Fiske, Golf, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Lekeplass, Restaurant, Dykking
Flyplass
Arrecife / ACE8 Miles / 13 KM
Sjekk inn / ut
Torsdag, lørdag

Kjøpe Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt -TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet for å selge timeshare med Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club kan være trygge ved at de er i trygge hender med penger satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.