Bilde av Oasis Holiday Club
Bilde av Oasis Holiday Club
Bilde av Oasis Holiday Club
Bilde av Oasis Holiday Club
Bilde av Oasis Holiday Club

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: oasis-holiday.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Oasis Holiday Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Varigheten av medlemskapet er til 2050 med mulighet for å forlenge til 2060. Bytt medlemskap med Interval International. Tillitsmannen er LASC Corporate Service Ltd i Hong Kong. Sikkerhetskopiert med inventaret til View Talay Holiday Resort i Thailand med Hutchinson Trustee. Det er et medlemskap med flere destinasjoner med eget utvekslingssystem. De viktigste feriestedene er i Thailand og i UAE.

http://oasis-holiday.com/curort https://www.oasisworlds.com/ru/world/all

Det alternative medlemskapet betraktes som et sølvmedlemskap med 3 % rabatt på utflukter, 500 $ rabatt på oppgraderinger av timeshare-kjøp, 5 ferieuker for venner, mulighet for å bytte til 500 feriesteder over hele verden gjennom Oasis Exchange.

Årlig medlemskap er gull med 5% rabatt på utflukter, 1000 $ rabatt på eventuelle oppgraderinger av timeshare-kjøp, mulighet for å dele uken inn i 3+4 dager, mulighet for å bytte til 1000 feriesteder over hele verden gjennom Oasis Exchange.

To ukers eierskap er Platinum, 7 % rabatt på utflukter, 5 % rabatt på ferieoppgraderinger, 5 % rabatt på SPA på en rekke feriesteder, gratis barnevakt, 1000 $ rabatt på oppgraderinger av timeshare-kjøp, 10 ferieuker for venner , mulighet for å bytte til 2500 feriesteder over hele verden gjennom Oasis Exchange.

Kjøper Oasis Holiday Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Oasis Holiday Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Oasis Holiday Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Oasis Holiday Club

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer fra Oasis Holiday Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Oasis Holiday Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Oasis Holiday Club kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.