Bilde av Next Generation RCI Points
Bilde av Next Generation RCI Points
Bilde av Next Generation RCI Points
Bilde av Next Generation RCI Points
Bilde av Next Generation RCI Points

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.rci.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Next Generation RCI Points


Neste generasjons RCI-poeng er en av de mest respekterte timeshare Poeng ordninger i bransjen. Etter å ha eid lykkelig på ditt hjemsted i mange år, kan du nå et punkt der du føler at det er på tide for en forandring. Spred vingene dine med denne poengbaserte utvekslingsordningen. Hvert år vil du motta en poengfordeling som du kan bruke, men du velger. Systemet selv gir en poengverdi til hver utvei, og med RCIs enkle katalog er det enkelt å finne ut hvor mange poeng du må bruke på den ønskede ferien. Hvis du ikke har nok nok, kan du låne årets allokering, opp til 100%, og hvis du finner ut at du ikke har brukt din årlige tildeling, vil overgangspunkter bare rulle over til neste år.

Tusenvis av timeshare destinasjoner vil være tilgjengelig for deg over hele verden, utvide hva du kan gjøre og hvor du kan gå på din neste ferie. Reise og fritid Gruppe Tror at hvis du er i markedet for timeshare Poeng, bør du definitivt tenke på å vurdere neste generasjons RCI poeng.

Kjøper neste generasjons RCI-poeng timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei neste generasjons RCI-poeng før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Next Generation RCI Points, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selger og videresalg ved neste generasjons RCI-poeng

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Next Generation RCI Points eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Next Generation RCI Points.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av neste generasjons RCI-poeng kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.