Bilde av MTC Plus på Grand Tower Inn
Bilde av MTC Plus på Grand Tower Inn
Bilde av MTC Plus på Grand Tower Inn
Bilde av MTC Plus på Grand Tower Inn
Bilde av MTC Plus på Grand Tower Inn

Adresse: 402 Soi Rewadee, Rama Vi Road, Samsennai, Phayathai, Bangkok, 10400, Thailand
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.multipletravelclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på MTC Plus på Grand Tower Inn? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


MTC Plus på Grand Tower Inn timeshare er nyere urbane eiendom med 24 etasjer, som er et flott feriested for å utforske Bangkok, kjent lokalt som Krung Thep. Gå på en beroligende økt i boblebadet og badstuen, eller hold et aktivt tempo på det fullt utstyrte treningssenteret. Hvis du foretrekker fritiden din med utsikt, er det et elegant utendørsbasseng i toppetasjen. Sol deg og nyt mat og forfriskninger mens du nyter panoramautsikten over Bangkok. Restauranten på stedet serverer et utvalg av smakfulle internasjonale retter.

Mens du beholder storheten og herligheten i den strålende fortiden, er Bangkok fortsatt en moderne by. Det er spektakulære palasser, blendende templer, The Grand Palace,Temple of Reclining Buddha-Wat Pho og Erawan-helligdommen. Også deg verdensberømte flytende marked og fargerike Chinatown. Det er en spennende historie bak hvert av disse spennende stedene. I nærheten finner du endeløse restauranter, puber, utstillinger, kafeer og shopping eller bare en kort taxi-tur unna.

MTC Plus på Grand Tower Inn fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (noen enheter, ingen / delvis), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Helseklubb, Klesvask, Heis, Restaurant, Sauna, Spa, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (99.0 miles), Båtliv, Fiske, Golf (3.0 miles), Matbutikk, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Dykking (99.0 miles), Shoppingområde, Tennis (1.0 miles), Windsurfing (99.0 miles)
Flyplass
Bangkok International - (12 miles - 19 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag - 16: 00

Kjøper MTC Plus på Grand Tower Inn timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei MTC Plus på Grand Tower Inn før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med MTC Plus på Grand Tower Inn, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på MTC Plus på Grand Tower Inn

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge MTC Plus på Grand Tower Inn eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med MTC Plus på Grand Tower Inn.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av MTC Plus på Grand Tower Inn kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.