Bilde av MTC Plus Club
Bilde av MTC Plus Club
Bilde av MTC Plus Club
Bilde av MTC Plus Club
Bilde av MTC Plus Club

Ring for mer informasjon: 01787

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie hos MTC Plus Club


Fordelen med MTC Plus Club er at ukene er gitt i en "flytende modus".

Ved kjøp av uker i MTC Plus Club timeshare, du får ikke en fast uke på et bestemt feriested, men muligheten til å velge når du bestiller et feriested i en eller annen retning, samt datoene du ønsker, som tilfredsstiller de forskjellige ønskene til ferien din. Club "MTC Plus" - Thai klubb, hvis feriesteder ligger i forskjellige deler av landet (resortområde, hovedstad, provinser). Medlemskap i klubben utstedes til 2031, i samsvar med lovgivningen i Kongeriket Thailand.

All utveksling mellom feriesteder i klubben er gratis. Eiere av klubben har en unik mulighet til å dele hvileuken sin i 3 og 4 dager og ta en pause to ganger i stedet for én gang for en liten tilleggsavgift på 50 Euro.

Siden klubben er veldig populær og det er mange klubbeiere, er innsjekking på klubbens feriesteder fast (på lørdager), noe som gjør det mulig å forene resten for klubbeiere rundt om i verden.

Uken i inneværende år kan kun brukes på basisanlegget i inneværende år. I tilfelle du ikke planlegger å bruke uken på baseferiestedet, kan du sette den inn i banken til utvekslingsorganisasjonen slik at du kan besøke hvor som helst i verden. For å gjøre dette, må du kontakte serviceavdelingen og varsle den overvåkende lederen om ønsket om å sette inn en uke i en bestemt utvekslingsorganisasjon.

For å foreta en utveksling kan du enten kontakte serviceavdelingen for å søke etter sentraler, eller direkte til utvekslingsorganisasjonen på telefon eller på nettsiden. Vennligst sjekk at administrasjonsgebyret for dine uker er betalt, dette er nødvendig for å kunne bestille ferie og innskuddsuker.

Kjøpe MTC Plus Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei MTC Plus Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med MTC Plus Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos MTC Plus Club

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av MTC Plus Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med MTC Plus Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke MTC Plus Club kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.