Bilde av Maui Banyan Vacation Club
Bilde av Maui Banyan Vacation Club
Bilde av Maui Banyan Vacation Club
Bilde av Maui Banyan Vacation Club
Bilde av Maui Banyan Vacation Club

Adresse: 2575 South Kihei Road Kihei, Maui, HI, 96753, USA,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.somerpointeresorts.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Maui Banyan Vacation Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Hawaii: selv navnet høres ut som et pust av søt luft på en varm sommerdag. Hawaii består av mange øyer og hver av disse har sin egen individuelle atmosfære og kultur. Kihei er et fantastisk sted å basere deg selv for ditt besøk til denne drømmedestinasjonen, spesielt siden det er så mye å se og gjøre i nærområdet. Dyrelivelskere vil gjerne legge merke til at Hawaiian Islands Humpback Whale National Marine Sanctuary er i nærheten, så det er en sjanse til å gå og se noen av disse utrolige skapningene på nært hold.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler Maui Banyan Vacation Club for de som ønsker å sikre sine fremtidige ferier til dagens priser ved å kjøpe timeshare. Uansett hvem du reiser med, vil du garantert elske nærheten til de glitrende blå bølgene i Stillehavet. Snorkling er et absolutt must for å se på den fargerike fisken under vannoverflaten. Hver leilighet på Maui Banyan Vacation Club har et fullt utstyrt kjøkken og lar en mild bris feie gjennom, og holder deg kjølig selv i de varmeste månedene. Og for de som liker en dukkert for å kjøle seg ned, finnes det ikke noe bedre sted.

Kjøpe Maui Banyan Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Maui Banyan Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Maui Banyan Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Maui Banyan Vacation Club

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Maui Banyan Vacation Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Maui Banyan Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Maui Banyan Vacation Club kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.