Bilde av Marriott's Summit Watch
Bilde av Marriott's Summit Watch
Bilde av Marriott's Summit Watch
Bilde av Marriott's Summit Watch
Bilde av Marriott's Summit Watch

Adresse: 780 Main Street, PO Box 4109, Park City, UT 84060, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.marriottvacationclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Marriott's Summit Watch? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


En ski-in og ski-out timeshare feriestedet, Marriott's Summit Watch, har en ideell beliggenhet for de som elsker å tilbringe ferien i bakken. Ligger i Park City, Utah som får et gjennomsnittlig 360-tommers snøfall hvert år Dette er et ideelt sted for en vinterferie unna kjas og mas i byene. Villaene er romslige og velutstyrte, og tilbyr koselig og varm innkvartering for hele familien på slutten av en spennende dag med ski, snowboard eller andre vinteraktiviteter.

Marriott's Summit Watch Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR, Peis
Resort Fasiliteter
Barnevakt-henvisning, Sykkelstier, Klubbhus, Treningsrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk, Vaskerom, Innesperring, Ski - Utfor, Svømmebasseng - Innendørs, Svømmebasseng - Utendørs, Tilpasset rullestol, Boblebad eller boblebad
Nærliggende fasiliteter
Bar / cocktail lounge, Båthavn / lansering, Bilutleie, Day Spa, Underholdning - Live, Fiske, Golf, Ridning, Innsjø, Lekeplass, Racquetball, Restaurant, Seiling / Utleie, Badstue eller dampbad, Dykking, Skøyter - Is , Ski - langrenn, tennis, vannski
Flyplass
Salt Lake City / SLC30 Miles / 48 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøpe Marriott's Summit Watch timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriott's Summit Watch før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Maritts Summit Watch, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Marriott's Summit Watch

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts Summit Watch-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med Maritts Summit Watch.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Marriotts Summit Watch kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.