Bilde av Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas
Bilde av Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas
Bilde av Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas
Bilde av Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas
Bilde av Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas

Adresse: 100 Nohea Kai-stasjon, Lahaina, Maui, HI 96761, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.marriottvacationclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Marriott's Maui Ocean Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Vinneren av tur Advisors 2014 Excellence Certificate Marriott vurderer Maui Ocean Club å være en juvel i kronen av Ka'anapali Beach. Fant i West Maui, Hawaii et område kjent for spektakulære feriesteder, restauranter og shoppinggenter som bor her, finner et bredt spekter av aktiviteter som tilbys. Aktiviteter funnet på dette feriestedet spenner fra surfing i havet for å dra nytte av de tre bassengene på stedet eller spille golf på nærliggende Ka'anapali golfbane. Marriott's Maui Ocean Club har også et luksuriøst spa på stedet, tennisbaner, treningssenter på stedet og et utvalg av spisemuligheter, inkludert en restaurant med utsikt over stranden. Det er enda en bar ved hovedbassenget som serverer deilige cocktailer og snacks, slik at du aldri trenger å våge for langt hvis du leter etter en matbit.

Timeshare til salgs på Marriott's Maui Ocean Club finner du overnatting i en rekke suiter med 1 og 2 soverom med fullt utstyrt kjøkkenkrok og private balkonger med fantastisk utsikt ut til øya, feriestedhager eller strand. Populær med timeshare eiere Reise og fritid Gruppe tro at gjestene vil finne personalet til å være vennlige og hjelpsomme, ofte hilsen tilbake gjester ved deres fornavn.

Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Vaskerom, Lock-Off, Lekeplass, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis, Rullestoltilpasset, Whirlpool Spa eller Boblebad, Trådløst Internett Adgang
Nærliggende fasiliteter
Sykkelstier, Båthavn / Lansering, Bilutleie, Dagspark, Fiske, Golf, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Ridning, Seiling / Utleie, Dykking
Flyplass
Kahului / OGG27 Miles / 43 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts Maui Ocean Club og Marriotts Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Marriott's Maui Ocean Club og Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina og Napili Villas kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.