Bilde av Marriott's Ko Olina Beach Club
Bilde av Marriott's Ko Olina Beach Club
Bilde av Marriott's Ko Olina Beach Club
Bilde av Marriott's Ko Olina Beach Club
Bilde av Marriott's Ko Olina Beach Club

Adresse: 92-161 Waipahe Place, Kapolei, Oahu, HI 96707, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.marriottvacationclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Marriott's Ko Olina Beach Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


En signaturopplevelse med skimrende laguner og fredelige fossefall ved en oase på stranden: dette er timeshare med Marriotts Ko Olina Beach Club, som ligger på vestkysten av Oahu, Hawaii. Denne idylliske øya er kjent som paradis på jorden av mennesker over hele verden, og gir en rik og avslappende opplevelse for alle som besøker første gang eller den fjortende! Feriestedet ligger i et 642 hektar stort område, som gir en atmosfære av å være en verden borte fra kjas og mas.

Marriott's Ko Olina Beach Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, VCR eller DVD, Kokemuligheter
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Bilutleie, Dag Spa, Underholdning - Livsstil, Treningsrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskerom, Låsbar, Lekeplass, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng - Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere , Boblebad eller boblebad, trådløs internettilgang
Nærliggende fasiliteter
Sykkelstier, Båthavn / Lansering, Fiske, Golf, Ridning, Seiling / Utleie, Dykking, Tennis
Flyplass
Honolulu / HNL17 Miles / 27 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Marriotts Ko Olina Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriott's Ko Olina Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriott's Ko Olina Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Marriott's Ko Olina Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts eiendom på Ko Olina Beach Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Marriott's Ko Olina Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Marriott's Ko Olina Beach Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.