Bilde av destinasjonspoeng fra Marriotts Vacation Club
Bilde av destinasjonspoeng fra Marriotts Vacation Club
Bilde av destinasjonspoeng fra Marriotts Vacation Club
Bilde av destinasjonspoeng fra Marriotts Vacation Club
Bilde av destinasjonspoeng fra Marriotts Vacation Club

Ring for mer informasjon: 01787

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Marriott's Vacation Club Destinations Points


Mens Marriott Vacation Club Destinations-programmet i Nord-Amerika og Karibia vil tilby denne utvidede muligheten til nye kunder fremover, vil nåværende eiere opprettholde de fulle rettighetene og rettighetene til deres eierskap. Samtidig har eksisterende eiere mulighet til å melde seg på dette nye programmet for å forbedre sin ferieopplevelse ytterligere.

Destinasjonsprogrammet til Marriott Vacation Club lar eiere innløse Vacation Club-poeng for å reise innenfor en av fire feriesamlinger.

Marriott Vacation Club Collection: Nyt reservasjonstilgang blant mer enn 50 luksuriøse Marriott Vacation Club-feriesteder, inkludert: enkel innsjekking hver dag, varierte lengder på oppholdet, bredt utvalg av innkvarteringsstørrelser og mer valg av reisesesong på feriesteder i Nord-Amerika og Karibia. Marriott Collection: Velg mellom over 3,000 hoteller og opplev nye destinasjoner gjennom handel for Marriott Rewards-poeng. Explorer Collection: Reise til nye land eller cruise på havet i luksus med bytte for minneverdige og eksepsjonelle reisepakker. World Traveler Collection: Få tilgang til et globalt system med over 2,500 alpinanlegg i mer enn 75 land gjennom Interval International. MVCI World Traveler - Paris Årlig vil eiere av Marriott Vacation Club-destinasjoner få en tildeling av Vacation Club-poeng for å innløse for tilpassede ferieopplevelser. De vil også ha muligheten til å banke, låne eller kjøpe flere Vacation Club-poeng hvert år. I tillegg gir det nye programmet eierne tjenestene til en personlig ferieeierskapsrådgiver for å hjelpe deg med reisearrangementer innen en av de fire samlingene.

Siden oppstarten i 1984 har Marriott Vacation Club fortsatt å omdefinere opplevelsen av ferieeier. Eiere kan glede seg over et program fra en anerkjent leder innen timeshare-bransjen, og tilbyr nå en mer skreddersydd opplevelse som muliggjør uanstrengt reise rundt i verden "the Marriott way".

MVCI Marriott Collection - New York Marriott Vacation Club er verdensledende innen eierskap av ferier. I 1984 ble Marriott det første merkede gjestfrihetsselskapet som gikk inn i timeshare-bransjen, og la sin signaturkvalitet, service og gjestfrihetskompetanse. Etter mer enn 25 år med innovasjon og evolusjon ble Marriott Vacation Club Destinations-programmet introdusert i 2010, og tilbyr uovertrufne opplevelser og uovertruffen fleksibilitet gjennom bruk av Vacation Club Points i fire samlinger som kan skreddersys for å passe en eieres reisebehov.

Kjøpe Marriotts Vacation Club Destinasjoner Poeng timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts Vacation Club Destinasjoner Poeng før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriotts Vacation Club Destination Points, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Marriotts Vacation Club Destination Points

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts Vacation Club Destinations Points eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Marriotts Vacation Club Destinations Points.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruker Marriotts Vacation Club Destinationer Poeng kan være trygge på grunn av at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.