Bilde av Marriotts Marbella Beach Resort
Bilde av Marriotts Marbella Beach Resort
Bilde av Marriotts Marbella Beach Resort
Bilde av Marriotts Marbella Beach Resort
Bilde av Marriotts Marbella Beach Resort

Adresse: Marriott's Marbella Beach Resort, Crta. De Cadiz, KM 193, Urb, Marbella del Este, 29604, Marbella, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Marriott's Marbella Beach Resort


Paradiset utfolder seg med timeshare eierskap på Marriott Marbella Beach Resort, som ligger i Elviria på Costa del Sol. Dette feriestedet har sin egen myke sandstrand, og ligger rett ved siden av strendene Don Carlos og Nikki, og gir deg et valg hvor du helst vil hvile og slappe av. Et fantastisk og atmosfærisk reisemål for par, familier, gruppe- eller soloreisende, det har noe for enhver smak. Fasilitetene inkluderer to utendørsbassenger - ett for barn og ett for voksne - sammen med et lekeområde, minigolf og en fotballbane. For de voksne som kanskje liker seriøs R&R, er det også et innendørsbasseng kun for voksne, en badstue og nok solsenger for mye bading i den strålende middelhavssolen.

Fantastisk kveldutsikt er en del av oppholdet ditt her, og hvis det er pulserende natteliv du leter etter, har feriestedet tre barer - hver med sin egen happy hour - og i nærheten Puerto Banus tilbyr noe som passer for alle. Alt dette går for å vise nøyaktig hvorfor Marriott Marbella Beach Resort skiller seg ut blant Spanias overflod av timeshare alpinanlegg som en av Travel and Leisure Group Mest populære selgere.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Sølv 1-6, 9-11, 45-50
Gull 14-20, 24-26, 35-40
Gullferie 7-8, 21-23, 41-44, 51-52
Platina 12-13, 27-34

Marriotts Marbella Beach Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Bilutleie, Klubbhus, Treningsrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskerom, Lekeplass, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng - Innendørs, Svømmebasseng - Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller boblebad, trådløs internettilgang
Nærliggende fasiliteter
Sykkelstier, Båthavn / Lansering, Kasino Gambling, Fiske, Golf, Ridning, Innsjø, Dykking, Tennis, Vannski
Flyplass
Malaga / AGP 22 Miles / 35 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Marriotts Marbella Beach Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts Marbella Beach Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriotts Marbella Beach Resort hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Marriotts Marbella Beach Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts Marbella Beach Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Marriotts Marbella Beach Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruke Marriotts Marbella Beach Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.