Bilde av Marina Palace
Bilde av Marina Palace
Bilde av Marina Palace
Bilde av Marina Palace
Bilde av Marina Palace

Adresse: C / Es Calo 108, San Jose, Ibiza-Balearene, 07829, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.intercorpgrp.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Marina Palace? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


A timeshare i Ibiza er alltid en god investering i fritid. Populariteten til denne festen øya viser ingen tegn på avtagende, selv om det har vært verdens mest ettertraktede feriedestinasjon i flere tiår. Spania er en fryd, uansett hvilken sesong du velger å besøke, med vennlige ansikter, velkommen til deg hele året. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker Marina Palace som den har så utrolig utsikt. Solnedgangen visningen er spesielt veldig spesiell og ikke gå glipp av.

Med restauranter på stedet er det ikke nødvendig å gå ut på jakt etter lunsj og middag. Hovedstripen for natteliv er bare en kort drosjetur unna, så hvis ungdommene i gruppen, eller ja, de unge i hjertet, ønsker å sosialisere og gjøre det som Ibiza har det beste, kan de frelse seg på fritiden. Marina Palace er et godt alternativ for blandede aldre, spesielt ettersom barn vil elske bassengområdet og de eldre medlemmene i festen din vil nyte naturen og sjansen til å slappe av. Ibiza er sikker på aldri å gå ut av stil, så dette feriestedet er et verdig valg for et vakkert hjem borte fra hjemmet, et sted å flykte til og nyte solskinn, god mat og mange aktiviteter.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Blå 1-17, 44-49
Hvit 9-16, 40-43
Rød 18-39, 50-52

Marina Palace Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel (Noen Enheter)
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Båtliv, Barn s Basseng, Fiske, Spillerom, Dagligvarebutikk, Handikappede, Levende underholdning, Medisinsk rekreasjon, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Golf (10.0 miles), Ridning (Nærliggende), Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
Ibiza - (15 miles - 24 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) søndag

Kjøper Marina Palace timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marina Palace før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marina Palace, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Marina Palace

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marina Palace eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Marina Palace.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Marina Palace kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.