Bilde av Manyane Resort
Bilde av Manyane Resort
Bilde av Manyane Resort
Bilde av Manyane Resort
Bilde av Manyane Resort

Adresse: Pilanesberg nasjonalpark, Sunninghill, postboks 6651, Rustenburg, GP 0300, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: goldenleopardresorts.co.za

Interessert i eiendommer for salg og leie på Manyane Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ligger innenfor Pilanesberg nasjonalparkden Manyane Resort ligger i en veldig veldig pittoresk bestående av gress åpne sletter, åser og skogkledde raviner. De timeshare er satt i et mangfold av øko-typer, noe som gjør en vakker beliggenhet for et stort utvalg av dyr av alle arter.

Parken har en Afrikas "Big Five" (løve, leopard, svart og hvitt neshorn, elefant og bøffel) og er hjemsted for de fleste artene som bebodde området på slutten av det attende århundre. En av de mest fordelaktige aspektene ved Pilanesberg er at den ligger innenfor en malariafri sone i Nordvest-provinsen.

Manyane Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Barnepass, Spillerom, Dagligvarebutikk, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Fiske (3.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Badstue (16.0 miles), Kjøpesenter (30.0 miles), Squash (16.0 miles), Vannski (16.0 miles), Windsurfing (16.0 miles) miles),
Flyplass
- (999 miles - 1607 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Manyane Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Manyane Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Manyane Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Manyane Resort

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Manyane Resort-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Manyane Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Manyane Resort kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.