Bilde av Macdonald Resorts Points Club
Bilde av Macdonald Resorts Points Club
Bilde av Macdonald Resorts Points Club
Bilde av Macdonald Resorts Points Club
Bilde av Macdonald Resorts Points Club

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: resorts.macdonaldhotels.co.uk/resorts-ownership/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Macdonald Resorts Points Club


Macdonald Resorts Points Club gir medlemmer tilgang til et særegent utvalg av feriesteder. Disse inkluderer: Lochanhully, Spey Valley, Forest Hills i Skottland, Elmers domstol i England, Plas Talgarth i Wales og Dona Lola, La Ermita, Leila Playa og Villacana i Spania.

Macdonald Resorts Points Club tilbyr medlemmer tilgang til en rekke feriesteder i Spania inkludert steder ved stranden Calahonda og Malaga pluss tilgang til noen av de beste golfbanene på Costa Del Sol. Med Macdonald Resorts Points Club får medlemmene tilgang til hele Macdonalds utvalg av golf- og spaanlegg på tvers England og Skottland.

Med Macdonald Resorts vil Points Club -medlemmer finne overnatting av høy kvalitet på alle feriestedene og tilby sine egne fritidsklubber, innendørsbasseng, badstue, boblebad og bad, dampbad, solsenger og gymsal. Ferieanlegg tilbyr også gjestene tilgang til et bredt spekter av lokale fasiliteter som golfbaner, tennis, fiske og terrengsykling. Besøkende kan også utforske skogsområde og stier på skianlegg over hele England og Skottland.

Videre oppgradering til Macdonald Vacation Club medlemskap får medlemmers tilgang til et eksklusivt utvalg av tjenester, for eksempel den dedikerte reservasjonstjenesten der representanter vil gjøre alt de kan for å hjelpe med reservasjoner. Medlemmer kan også bruke RCI Travel til å bestille fly, leiebil, forsikring og billetter til lokale attraksjoner pluss få tilgang til noen av de aller beste cruiselinjene i verden.

Kjøper timeshare Macdonald Resorts Points Club

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Macdonald Resorts Points Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Macdonald Resorts Points Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på Macdonald Resorts Points Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Macdonald Resorts Points Club -eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt -TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet for å selge timeshare med Macdonald Resorts Points Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Macdonald Resorts Points Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.