Bilde av Macdonald Elmers Court Resort
Bilde av Macdonald Elmers Court Resort
Bilde av Macdonald Elmers Court Resort
Bilde av Macdonald Elmers Court Resort
Bilde av Macdonald Elmers Court Resort

Adresse: South Baddesley Road, Lymington, Hampshire, SO41 5ZB, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.macdonald-resorts.co.uk

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Macdonald Elmers Court Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Escape til Lymington i England, Solents hjem og kun få minutter fra Isle of Wight, for timeshare på Macdonald Elmers Court. Et Tudor herregård med rikelig med historie og immaculately anlagte hager, vil føle at du går inn i en annen tid - en tid hvor stille, landets overflod var av avgjørende betydning. Selv om dette feriestedet kanskje ikke er utvendig skjult med juveler eller drikker med gull, er det fortsatt modellert på verdier av raffinaderi og eleganse. Ved ankomst, faller i tråd med de berømte Elmers ender som vil være der for å hilse på deg, og deretter ta inn stilfulle møbler av leiligheten din.

Alt her er ferdig til en eksepsjonelt høy standard, inkludert aktiviteter og fasiliteter som tilbys: svømmebassenger, velværesenter, Technogym, spa og badstue, og noen seriøst fine dining. Nyt på SAILS Brasserie til middag eller til lunsj på The Waterford. Du vil også være en ideell beliggenhet for å utforske de omkringliggende byene og nærliggende severdighetene, som å se HMS Victory, seile på Solent River, og ta en tur til Beaulieu til National Motor Museum and Palace. Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere timeshare med Macdonald Elmers Court for din neste ferieinvestering.

Macdonald Elmers Court Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Noen Enheter, Ingen / Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Barnebasseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Helseklubb, Innsjø, Klesvask, Heis, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng (Innendørs), Tennis, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Strand (5.0 miles), Båtliv (Nærliggende), Casino (17.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Matbutikk (1.0 miles), Frisør (1.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medisinsk anlegg i nærheten),
Flyplass
London Heathrow - (90 miles - 144 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Macdonald Elmers Court Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Macdonald Elmers Court Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Macdonald Elmers Court Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Macdonald Elmers Court Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Macdonald Elmers Court Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Macdonald Elmers Court Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Macdonald Elmers Court Resort kan det være sikkert at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.