Bilde av Macdonald Dona Lola Resort
Bilde av Macdonald Dona Lola Resort
Bilde av Macdonald Dona Lola Resort
Bilde av Macdonald Dona Lola Resort
Bilde av Macdonald Dona Lola Resort

Adresse: Macdonald Dona Lola Resort, Carretera de Cadiz Kilometro 197.5, 29649 Mijas-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.macdonaldhotels.co.uk/resorts/dona-lola/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Macdonald Dona Lola Resort


Fant på Costa Del Sol i Malaga Spania. Dette feriestedet ligger bare en kort spasertur fra Calahonda, hvor besøkende kan finne et utvalg av butikker, tapasbarer, restauranter og et uteliv. Denne kystbyen er kjent for sin landlige følelse, grønne områder og golfbane med fire golfbaner å velge mellom. Calahonda har tre kommersielle sentre med førtifem restauranter blant andre butikker, inkludert flere supermarkeder og banker. Med så mye å velge mellom Reise og fritid Gruppe tror timeshare eiere besøker byen bør kunne finne det de leter etter fra denne byen.

Macdonald Dona Lola Club er et stort feriested som har et 270ft buet svømmebasseng. Anlegget har også subtropiske hager med svingende palmer og tumbling fossefall med en skrå helling mot Middelhavet som karakteriserer feriestedet.

timeshare eiere på dette feriestedet finner det tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter med to utendørsbassenger, et innendørs svømmebasseng og plaskebasseng for små barn. Ytterligere aktiviteter inkluderer en golf, tennisbane, treningsstudio, snookerbord, badstue, boblebad og tyrkisk bad. Feriestedet har også en innbydende bar som er funnet på en terrasse, restaurant som tilbyr regelmessig underholdning og barneklubb.

Overnatting tilgjengelig for timeshare eiere kommer i et utvalg av ett, to og tre roms leiligheter med privat uteplass eller balkong og innredet til en høy standard.

Leilighet med ett soverom på Macdonald Dona Lola Club har en dobbeltseng eller en dobbeltseng og en sovesofa i stuen. Leilighet med to soverom har en dobbeltseng på soverommet, dobbeltseng, sovesofa. Tre soverom har en dobbeltseng i soverommet og en enkeltseng i de andre soverommene. Det er også en sovesofa i stua og to separate bad.

Leilighetene på Macdonald Dona Lola Club har klimaanlegg, tilbyr vaskerom på stedet og har en rekke fasiliteter, inkludert telefon, safe, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. TVen som finnes i leilighetene, kommer med et interaktivt TV, slik at gjestene kan se e-post og få tilgang til internett, on demand-filmer, musikkbibliotek og et utvalg av barnespill.

Macdonald Dona Lola Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (alle enheter), kjøkken (alle enheter, fullt), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnevakt, Barneklubb, Treningsutstyr, Dagligvarebutikk, Frisør, Helseklubb, Klesvask, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Tennis , Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (2.0 miles), Casino (12.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Dykking (3.0 miles), Kjøpesenter (Nærliggende), Vannski (3.0 miles), Vindsurfing (3.0 miles),
Flyplass
Malaga - (22 miles - 35 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Macdonald Dona Lola Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Macdonald Dona Lola Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Macdonald Dona Lola Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Macdonald Dona Lola Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Macdonald Dona Lola Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Macdonald Dona Lola Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Macdonald Dona Lola Resort kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.