Bilde av Mabula Timeshare
Bilde av Mabula Timeshare
Bilde av Mabula Timeshare
Bilde av Mabula Timeshare
Bilde av Mabula Timeshare

Adresse: Farm Renosterhoekspruit, Rooiberg District, Private Bag X1644, Bela Bela, 0480, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.mabulatimeshare.co.za

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Mabula Timeshare? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Feriegjester har bare gode ting å si om Mabula Bush Lodge, bare to timers kjøretur fra Johannesburg. Dette timeshare feriestedet i hjertet av Sør-Afrika er dyrelivsklærens drøm, med safarialternativer for enhver smak. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere spesielt elsker mangfoldet i landskapet, fra steinete grenser til gresskledde sletter, gjør det så enkelt som kake å få øye på en av de store fem: elefant, løve, bøffel, leopard og nesehorn. Det er mange andre dyr din kunnskapsrike guide vil også påpeke, så du er bundet til å være innom for en overraskelse.

Mabula Bush Lodge er luksuriøs innkvartering, og som du forventer, er spa, basseng og andre fasiliteter av høyeste kvalitet; en fin måte å slappe av og forynge etter en lang dag ute, som forundrer det afrikanske dyrelivet. Restauranter er alltid opptatt da feriestedets omdømme er så bra, noe som betyr at du kan være sikker på at det er litt atmosfære å gå sammen med din deilige impala eller krokodillebiff! Hvert av rommene er nydelig innredet med sanne sørafrikanske detaljer. Eventyrlystne reisende kunne ikke gjøre mye bedre enn å behandle seg til et opphold på Mabula Bush Lodge for en ekte pause fra det normale livet.

Mabula Timeshare fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Peis (Enhet), Peis - Enhet (Alle Enheter), Kjøkken (Noen Enheter, Ingen / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Barnepass, Treningsutstyr, Spillerom, Ridning, Klesvask, Restaurant, Badstue, Squash, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Casino (68.0 miles), Golf (22.0 miles), Matbutikk (34.0 miles), Medisinsk fasiliteter (34.0 miles), Telefon (Nærliggende)
Flyplass
Johannesburg - (99 miles - 159 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Mabula Timeshare timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Mabula Timeshare før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Mabula Timeshare, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Mabula Timeshare

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Mabula Timeshare eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Mabula Timeshare.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Mabula Timeshare kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.