Bilde av Los Olivos
Bilde av Los Olivos
Bilde av Los Olivos
Bilde av Los Olivos
Bilde av Los Olivos

Adresse: Costa Adeje, Playa de Fanabe,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.sandandsea.es/olivos/

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Los Olivos? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Los Olivos Beach Resort ligger i en privilegert beliggenhet på Costa Adeje i Tenerife, Spania, og er en fantastisk timeshare feriested for de som ønsker sol, sol, sol! Et ekstraordinært feriested rett ved Playa de Fanabe-stranden, alt du trenger å gjøre for å få tilgang til strandklubben er krysse promenaden. Det er på stranden klubben hvor du finner to store bassenger, solarium, flotte hager, bassengbar med daglig happy hour, og mye mer dessuten. I tillegg tilbys gratis Wi-Fi, treningssenter og hydromassasje.

Alle de nesten to hundre leilighetene er helt selvstendige. Du kan velge mellom studio hele veien til tre-roms enheter, som alle har store private terrasser / balkonger. Det er også dupleksleiligheter med havutsikt hvis du vil at visningen din er et snitt over resten. Hele Fanabe-området har vært sterkt investert i løpet av det siste tiåret, noe som betyr at du vil kunne dra nytte av spa-sentre, butikker, liveunderholdning, shopping, eksklusive restauranter og mer!

Spis i buffetrestauranten, nyt ferskt grillet mat i lunsj, eller dra fordel av ditt fullt utstyrte kjøkken på selvbetjent basis. Anlegget har en avslappet atmosfære som passer for alle typer reisende. Med mange leiligheter nå nyoppusset, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere tror det har aldri vært en bedre tid å vurdere Los Olivos Beach Resort.

Kjøper Los Olivos timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Los Olivos før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Los Olivos, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Los Olivos

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Los Olivos eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Los Olivos.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Los Olivos kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.