Bilde av Loma Laukaa
Bilde av Loma Laukaa
Bilde av Loma Laukaa
Bilde av Loma Laukaa
Bilde av Loma Laukaa

Adresse: Pitkaniementie 150, Aijala, 41390, Finland
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.lomalaukaa.fi

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Loma Laukaa? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


LomaLaukaa er en timeshare feriested midt i Finland i Laukaa Aijala, bygget etter internasjonale standarder og omgitt av glitrende innsjøer. Ferieleiligheter av høy kvalitet selges som feriedeler i en uke eller til og med et år. Tilgjengelige ferieleiligheter kan også være leid ut.

Anlegget har 11 ferdige leiligheter. De følger stranden på en kjedelignende, komfortabelt løs måte. De mindre aksjene har stue, soverom, kjøkkenkrok, badstue, vaskerom og terrasse. Større leilighet med tre soverom, kjøkken / stue, badstue, vaskerom og terrasse. Mer enn 30 ferieleiligheter av høy kvalitet bygges på feriestedet, som ligger bare noen få meter fra stranden.

Over en kilometer lang ligger feriestedet på et naturlig spytt. Sommertid er det tid for å utforske de mange turstiene, fisk ved Kapeenkoski og Kuusaankoski fosser, padling og båtliv. Vintertid bringer ski, og du finner en golfbane innen en 15-minutters kjøretur. Utforsk de forhistoriske bergmaleriene i Sarakallio, Peurunka Spa og andre aktiviteter, inkludert museer og teatre.

Loma Laukaa fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Badstue, vakuum
Resort Fasiliteter
Badstue, TV i lobbyen, Konferansefasiliteter, Vaskeritjenester, Forretningssenter, Flerspråklig personale
Nærliggende fasiliteter
Golf - miniatyr, Bowlinghall, Underholdning / natteliv, Racquetball, Ping Pong, Skiskole, Løypebane, Tennisbane: Innendørs, Utendørs, Ridning, Golf, Volleyball Volleyballutstyr tilgjengelig, Squash, Slalåm
Flyplass
Jyväskylä 28km
Sjekk inn / ut
Fredag ​​16: 00

Kjøper Loma Laukaa timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Loma Laukaa før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Loma Laukaa, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på Loma Laukaa

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Loma Laukaa eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Loma Laukaa.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Loma Laukaa kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.