Bilde av Little Switzerland Resort
Bilde av Little Switzerland Resort
Bilde av Little Switzerland Resort
Bilde av Little Switzerland Resort
Bilde av Little Switzerland Resort

Adresse: R74 Oliviershoek Pass, Bergville, 3350, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: dreamvacs.com/resorts/little-switzerland-resort/

Interessert i eiendommer for salg og leie på Little Switzerland Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Little Switzerland Resort ligger høyt oppe i Oliviershoek-passet blant de uberørte Drakensberg-fjellene, og tilbyr komfortable, godt møblerte enheter. Det er fasiliteter av alle slag, fra fiske ved Sterkfontein Dam til ridning og fotturer, det er et svømmebasseng på stedet. De timeshare tilbyr spillrom, badstue, squash og tennis.

Little Switzerland Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Peis (alle enheter), Peis - enhet (noen enheter), kjøkken (noen enheter, ingen / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Barnepass, Lekeplass, Restaurant, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (9.0 km), Fiske (10.0 kilometer), Golf (25.0 km), Dagligvarebutikk (i nærheten), Ridning (i nærheten), Medisinske fasiliteter (25.0 km), Vannski (9.0 km),
Flyplass
Louis Botha / Durban - (217 miles - 349 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Little Switzerland Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Little Switzerland Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Little Switzerland Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Little Switzerland Resort

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Little Switzerland Resort. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Little Switzerland Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Little Switzerland Resort kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.