Bilde av Lifestyle Holidays Vacation Resort
Bilde av Lifestyle Holidays Vacation Resort
Bilde av Lifestyle Holidays Vacation Resort
Bilde av Lifestyle Holidays Vacation Resort
Bilde av Lifestyle Holidays Vacation Resort

Adresse: PO Box 608, Lifestyle Tower, Cofresi Beach #1, 57000, Puerto Plata, Den dominikanske republikk
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.lhvcresorts.com

Interessert i eiendommer som er til salgs og leie på Lifestyle Holidays Vacation Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Ideell beliggenhet i den fantastiske Dominikanske republikk, nyte den ultimate tropiske timeshare resort. Dagen din vil bli fylt med strålende strender, rikelig sol og en førsteklasses full service opplevelse. Fra innkvartering og herlige spisemuligheter med mange barer til eksepsjonelle detaljer designet spesielt for vår klientell, finner du alt du drømmer om i en ferie på Lifestyle Holidays Vacation Resort.

Nyt den energiserende havbrisen og rusle langs miles av glitrende gullsand strender mens du nyter solskinnet. Det innbydende feriestedet har suiter, villaer og rom i en rekke størrelser, og tilbyr god plass til grupper, par eller familier. Disse luksuriøse innkvarteringene gir gjestene et fredelig, avslappende tilfluktssted, og viser utrolige hav- eller fjellutsikt. De tilbyr toppmoderne fasiliteter, inkludert fullt utstyrte kjøkken, elegant, moderne design og private og / eller utendørsbassenger. Nyt gourmet spennende underholdning, restauranter, eksklusive tjenester og mye mer. Lifestyle Holidays Vacation Resort i Puerto Plata gir det ultimate den dominikanske republikk destinasjon.

Kjøpe Lifestyle Holidays Vacation Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Lifestyle Holidays Vacation Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Lifestyle Holidays Vacation Resort hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Lifestyle Holidays Vacation Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Lifestyle Holidays Vacation Resort. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Lifestyle Holidays Vacation Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Lifestyle Holidays Vacation Resort kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.