Bilde av Le Ville del Lido
Bilde av Le Ville del Lido
Bilde av Le Ville del Lido
Bilde av Le Ville del Lido
Bilde av Le Ville del Lido

Adresse: Via Bragadin 38, Lido di Venezia (VE), 30126,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.villelido.it

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Le Ville del Lido? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Venezia: romantikerens drømmedestinasjon, der gondoliers synger O Sole Mio når de går gjennom byens kanaler. Plasseringen for den berømte ungkaren George Cloonys ekteskap med Amal Alamuddin i 2014, er det lett å se hvorfor Hollywood-settet elsker denne byen. Myk belysning, rødvin og klassisk pasta gir alt til atmosfæren.

Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere elsker plasseringen av Le Ville del Lido. Ligger på en strand, er det muligheten til å gå inn i byen og oppleve kultur, historie og arkitektur, eller er det også mulig å bare slappe av og nyte naturen og det hyggelige været i Italia. EN timeshare i Venezia betyr at du aldri vil bli presset på for tid, og at du er fri til å utforske eller holde deg på fritiden.

Le Ville del Lido har balkonger eller terrasser i hver leilighet. vakre steder å sitte og nyte en tradisjonell cappuccino over morgenkaker. Et klassisk basseng ligger også i feriestedets skulpturelle hager; en velkommen pause fra mas og mas og sightseeing og et flott sted å slappe av med en bok. Hvis du bestemmer deg for å få ut solbrillene og late som om du er en Clooney for dagen, vil ingen klandre deg!

Kjøper Le Ville del Lido timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Le Ville del Lido før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Le Ville del Lido, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på Le Ville del Lido

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Le Ville del Lido eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Le Ville del Lido.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Le Ville del Lido kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger innskudd på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.