Bilde av Le Club Mougins
Bilde av Le Club Mougins
Bilde av Le Club Mougins
Bilde av Le Club Mougins
Bilde av Le Club Mougins

Adresse: 199 Chemin du Val Fleuri, Mougins, 06250, Frankrike
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Le Club Mougins? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Omgitt av den naturlige skjønnheten til den gamle byen Mougins, Le Club Mougins av Diamond Resorts er plassert blant frodig grønt løvverk. Omgitt av brosteinsbelagte gater, er denne sjarmerende byen full av trange smug, friske blomster sprudlende med en rekke farger og sjarmerende butikker og kafeer. Den rustikke byen er kjent for sine gourmetrestauranter, du kan spise på endeløse kulinariske herligheter. De timeshare Resort tilbyr vakkert dekorerte rom med romslig interiør og velutstyrte fasiliteter, inkludert kjøkken, TV og DVD-spiller. Slapp av ved bassenget eller nyt treningssenteret og tennisbanen. På feriestedets restaurant kan du nyte ferske råvarer, autentiske middelhavssmaker og vennlig service i varme omgivelser. Reis gjennom det franske landskapet og gå langs de svingete gatene i Mougins for å oppdage det pittoreske landskapet i denne middelalderlandsbyen, omgitt av praktfull utsikt og solfylte åser.

Kjøper Le Club Mougins timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Le Club Mougins før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Le Club Mougins, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Le Club Mougins

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Le Club Mougins eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Le Club Mougins.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Le Club Mougins kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.