Bilde av Las Brisas
Bilde av Las Brisas
Bilde av Las Brisas
Bilde av Las Brisas
Bilde av Las Brisas

Adresse: Playa Blanca, Yaiza, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.wimpen.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie i Las Brisas


Las Brisas ligger i fiskerlandsbyen Playa Blanca på sørkysten av Lanzarote. De timeshare Resort består av attraktive bungalower med hver sin solterrasse og grill. De sentrale enhetene er gruppert rundt et stort oppvarmet svømmebasseng. Ytterligere fasiliteter inkluderer en utendørs bar, en restaurant, to tennisbaner og et minimarked. Enhetene er godt utstyrt med et fullt utstyrt kjøkken og satellitt-TV og en telefon.

Las Brisas fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Spillerom, Dagligvarebutikk, Liveunderholdning, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (22.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (32.0 miles), Frisør (Nærliggende), Ridning (11.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr, Nærliggende, Dykking , Shoppingområde (i nærheten),
Flyplass
Arrecife - (22 miles - 35 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag

Kjøper Las Brisas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Las Brisas før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Las Brisas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg i Las Brisas

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Las Brisas. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Las Brisas.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Las Brisas kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.