Bilde av Lapintaika
Bilde av Lapintaika
Bilde av Lapintaika
Bilde av Lapintaika
Bilde av Lapintaika

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.lomarengas.fi/mokit/kolari-akaslompolo-lapintaika-c-2-830329

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Lapintaika? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Timeshare til salgs på Lapintaika finnes i et ganske område av Kolari, 40 km nord for Äkäsjoki, Finland. Denne leiligheten er en logg duplex bygget i 1992 bestående av et oppholdsrom, separat soverom med dobbeltseng, kjøkken og loft plass. Tømmerhytta har fire senger, badstue, fullt utstyrt kjøkken elektrisk dusj og toalett. Fasiliteter inkluderer en TV, CD og DVD-spiller. timeshare Eierne her vil lett finne tilgang til skiløyper, restaurant, spa, handlemuligheter, togstasjon og parkeringsplass tilgang.

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Lapintaika, er du garantert en årlig komme unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Reise og fritid Gruppe, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning angående timeshare videresalg og salg.

Kjøper Lapintaika timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Lapintaika før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Lapintaika, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Lapintaika

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Lapintaika eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Lapintaika.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Lapintaika kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.