Bilde av Appartamenti La Maison De Vacances
Bilde av Appartamenti La Maison De Vacances
Bilde av Appartamenti La Maison De Vacances
Bilde av Appartamenti La Maison De Vacances
Bilde av Appartamenti La Maison De Vacances

Adresse: Localita Cielo Altro,, Cond. La Grand' Ourse, Breuil-Cervinia, Italia
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: http://la-maison-de-vacances.breuil-cervinia.hotels-in-it.com/

Interessert i eiendommer for salg og leie på Appartamenti La Maison De Vacances? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


timeshare at Appartamenti La Maison De Vacances Breuil-Cervinia ligger 550 meter fra Bike Park del Cervino, samt tilbyr flyplasstransport og klesvask. Det ligger 1 km fra sentrum av Breuil-Cervinia og 55 km fra Aosta.

Lac Bleu ligger mindre enn 1.7 km unna. Kort avstand til en taubanestasjon gjør at du kan komme deg til Breuil på kort tid. Appartamenti La Maison De Vacances ligger få minutter unna Cieloalto skiheis.

For din komfort vil du finne en balkong, et sittehjørne og et separat toalett. Disse rommene har kjøleskap og kjøkkenutstyr.

Du kan nyte italienske retter på Bar lo Stambecco innen 5 minutters gange fra eiendommen. Slike aktiviteter som snøski og ridning tilbys også.

Kjøper Appartamenti La Maison De Vacances timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Appartamenti La Maison De Vacances før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Appartamenti La Maison De Vacances, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Appartamenti La Maison De Vacances

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Appartamenti La Maison De Vacances eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Appartamenti La Maison De Vacances.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Appartamenti La Maison De Vacances kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.