Bilde av La Ermita
Bilde av La Ermita
Bilde av La Ermita
Bilde av La Ermita
Bilde av La Ermita

Adresse: La Ermita, Partido del Durillo, 29650 Mijas-Pueblo, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: resorts.macdonaldhotels.co.uk

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Macdonald La Ermita? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Paradiset er ikke lenger tapt med timeshare på året rundt La Ermita resort ligger i den rolige, tradisjonelle andalusiske byen Mijas, Spania. En del av Macdonald-kjeden, feriestedet ligger i en åsside, og tilbyr transcendent utsikt over Sierra Nevada-fjellene - synlig fra alle leilighetene i feriestedet. Mens anlegget kan virke fjernt, er det en kort kjøretur fra flyplassen, strender og turistattraksjoner som Gibraltar. Hvis du heller ikke vil leie bil, ta en av de komfortable, lavprisbussene som kjører hver halve time til viktige byer som Fuengirola og Torremolinos.

Personalet her er innbydende, vennlig, imøtekommende og sjarmerende - alt du kan ønske deg for en lettvint ferie. Nyt de store utendørsbassengene eller det oppvarmede innendørsbassenget, samt badstue og dampbad og en aromaterapi-dusj. Det er perfekt for å slappe av på slutten av en annen lang, solrik dag. Vandre de smale gatene i Mijas og bli kjent med lokalbefolkningen, og luxuriate i følelsen av å begynne fullstendig oppslukt i fred og ro. Reise og fritid Gruppe mener det timeshare på La Ermita er vel verdt å vurdere - et feriested lys år foran sine naboer.

La Ermita Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Heis, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (6.0 miles), Båtliv (6.0 miles), Casino (16.0 miles), Fiske (6.0 miles), Golf (4.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Helseklubb (4.0 miles), Ridning (4.0 miles) Klesvask (i nærheten), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (i nærheten), Lekeplass Area, Nærliggende, Shoppingområde (Nærliggende), Squash (4.0 miles), Tennis (4.0 miles), Vannski (6.0) miles),
Flyplass
Malaga - (19 miles - 30 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper La Ermita timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei La Ermita før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med La Ermita, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på La Ermita

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av La Ermita eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med La Ermita.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av La Ermita kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.