Bilde av Korora Bay Village
Bilde av Korora Bay Village
Bilde av Korora Bay Village
Bilde av Korora Bay Village
Bilde av Korora Bay Village

Adresse: 64 James Small Drive, Coffs Harbour, NSW 2450, Australia,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.kororabayvillage.com/

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Korora Bay Village? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


En sentral beliggenhet, vakker hvit sandstrand og spektakulær safran-solnedgang utgjør det sjenerøse tilbudet til Korora Bay Village til ferierende i Coffs Harbour, Australia. Dette boutiquehotellet ligger bare en fem-minutters kjøretur fra Diggers Beach og The Big Banana. Dolphin Marine Magic og Coffs Harbour sentrum er også ti minutter unna.

Innenfor har moderne innkvartering terrasser med sikkerhetsskjermer som gir rikelig med luft inn. Disse timeshare enheter sover fire og seks personer komfortabelt. Fasiliteter som er felles for alle ett og to roms leiligheter inkluderer air-condition og takvifte, Wi-Fi, flatskjerm-TV, stue med sovesofa, komplett kjøkken, strykejern og vaskerom og bad med dusj og hårføner.

Frodige grønne bukter seg i og rundt feriestedet. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker den forfriskende atmosfæren det skaper. Dette forsterkes ytterligere av det store soloppvarmede utendørsbassenget med boblebad, samt barnas vassebasseng og grillområdet. Andre fasiliteter du kan nyte på stedet, inkluderer en kaffebar, tennisbane, spillrom, bibliotek og massasje og skjønnhetsbehandlinger. Gratis bruk av fiskeutstyr, boogie boards, og piknik sett er også tilgjengelig. Parkering er gratis på Korora Bay Village, og har plass til campingvogner og tilhengere.

Korora Bay Village Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Enhetene, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel (Noen Enheter)
Resort Fasiliteter
Barn s Pool, Spillerom, Handicapped Unit, Klesvask, Svømmebasseng, Tennis, Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Matbutikk (3.0 miles), Medisinsk fasiliteter (3.0 miles), Restaurant (1.0 miles), Dykking (6.0 miles), Kjøpesenter (3.0 miles), Vann Skiing (6.0 miles),
Flyplass
Coffs Harbour - (11 miles - 17 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Korora Bay Village timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Korora Bay Village før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Korora Bay Village, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Korora Bay Village

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Korora Bay Village eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Korora Bay Village.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Korora Bay Village kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.