Bilde av Kololi Beach Club
Bilde av Kololi Beach Club
Bilde av Kololi Beach Club
Bilde av Kololi Beach Club
Bilde av Kololi Beach Club

Adresse: PMB 241, Serrekunda, 4464897, The Gambia
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.kololi.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Kololi Beach Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Har du problemer med å bestemme deg for ditt neste timeshare Kjøp? Det er mange faktorer å vurdere. Plassering, vær, fasiliteter, og mange flere ting alle sammen. Og hva med om du leter etter et helårsdestinasjon med alt dette? Det kan være vanskelig å finne det du leter etter. Men vi har svaret: Kololi Beach Club.

Funnet på kysten av Vest-Afrika, er dette feriestedets hjem til The Gambia fulle av spennende landskap og perfekt vær. Mindre enn seks timers flytur fra Storbritannia, det er en mid-haul destinasjon med en forskjell. Over 540 fuglearter er bosatt i den grønne habitat. Du kan nyte den eksotiske, men rimelig mat til ditt hjertes innhold. Og, på samme breddegrad som Barbados og Hawaii, kan du dra nytte av året rundt solskinn uten ekstremt vær.

Feriestedet har en beliggenhet ved stranden og er omgitt av tropiske hager. Leilighetene har private balkonger som gir vakker utsikt over komplekset. Stillheten i denne plasseringen vil ønske deg velkommen til å sette føttene opp og slappe av, vel vitende om at i nærheten er et svømmebasseng, strandbar og en strandklubbsrestaurant. Du kan også nyte den ukentlige grillen, terapisenteret, golfbanen i nærheten og mye mer!

Dette feriestedet er et paradis rett ved stranden. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere tror det er på tide for deg å oppdage Kololi Beach Club.

Kjøper Kololi Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Kololi Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Kololi Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Kololi Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Kololi Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Kololi Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Kololi Beach Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.