Bilde av Koli Country Club
Bilde av Koli Country Club
Bilde av Koli Country Club
Bilde av Koli Country Club
Bilde av Koli Country Club

Adresse: Karannantie 3, Koli, 83960, Finland
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.kolicountryclub.fi

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Koli Country Club


Tilbyr besøkende hele året aktiviteter, Koli Country Club ligger i det rolige, vakre landskapet i Øst-Finland. I nærheten av en nasjonalpark er det ubegrensede muligheter for fotturer, langrenn og alpinanlegg og terrengsykling. Fiske, båtliv, windsurfing (medlemmer må ta med eget utstyr med dem) og jakt kan gjøre for en uforglemmelig timeshare ferie. Hver enhet har en badstue og satellitt-tv. Det anbefales å bruke en bil for å nyte området fullt ut.

Koli Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Peis (Alle Enheter), Peis - Enhet (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken), Mikrobølgeovn (Enhetene), Badstue (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Langrenn, Innsjø, Lekeplass, Snackbar,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleiefirma (26.0 miles), Strand (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Utforterreng (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (34.0 miles), Matbutikk (4.0 miles), Ridning (6.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk anlegg (47.0 miles), Restaurant (7.0 miles), Skiskole (Nærliggende), Telefon (Nærliggende), Tennis (Nærliggende)
Flyplass
Joensuu - (50 miles - 80 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Koli Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Koli Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Koli Country Club hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Koli Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Koli Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Koli Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Koli Country Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.