Bilde av Kihei Akahi
Bilde av Kihei Akahi
Bilde av Kihei Akahi
Bilde av Kihei Akahi
Bilde av Kihei Akahi

Adresse: 2531 S. Kihei Road, Kihei, Maui, HI, 96753, USA
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Kihei Akahi? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Kihei Akahi til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Kihei Akahi Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Klesvask, Heis, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Båtutleie (Nærliggende), Treningsutstyr (1.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Helseklubb (1.0 miles), Ridning 5.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Medical Facilities (1.0 miles), Lekeplass Area (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Vannski (I nærheten), Vindsurfing ),
Flyplass
Kahului - (15 miles - 24 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Nyt et hjem hjemmefra erfaring på Kihei Akahi

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Kihei Akahi, er du garantert en årlig komme unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Kihei Akahi før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Kihei Akahi, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selger og videresalg på Kihei Akahi

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Kihei Akahi eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Kihei Akahi.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Kihei Akahi kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.