Bilde av Karmina Palace
Bilde av Karmina Palace
Bilde av Karmina Palace
Bilde av Karmina Palace
Bilde av Karmina Palace

Adresse: Avenida Vista Hermosa Numero 13, Peninsula de Santiago, Manzanillo, Colima 28200, Mexico
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.barcelo.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Karmina Palace? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Karmina Palace Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barnevakt, Barneklubb, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Golf (Utstyr tilgjengelig), Dagligvarebutikk, Frisør, Helseklubb, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Medisinsk fasiliteter, Restaurant, Sauna, Kjøpesenter, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
All Inclusive Resort, Fiske (Nærliggende), En obligatorisk all-inclusive-avgift kreves, og avhengig av feriestedet og sesongen kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriestedaktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Manzanillo International - (19 miles - 30 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag 15: 00

Kjøper Karmina Palace timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Karmina Palace før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Karmina Palace, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Karmina Palace

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Karmina Palace eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Karmina Palace.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Karmina Palace kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.