Bilde av Karma Royal Monterio
Bilde av Karma Royal Monterio
Bilde av Karma Royal Monterio
Bilde av Karma Royal Monterio
Bilde av Karma Royal Monterio

Adresse: Arpora-Baga Road, Arpora,
Bardez, Goa 403 518, India
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.royalresorts.com.au

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Karma Royal Monterio? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Karma Royal Monterio er en vakker påminnelse om hvor rik og frodig liv kan være, hvis bare en bestemmer seg for å fullt ut omfavne det. For timeshare Eier som ønsker en komplett smak av Goa, India, det er ikke noe bedre sted å være. Ligger på en åsside, ligger dette hotellet noen minutter fra aktivitetseksplosjonen ved de nærliggende strendene, fylt med pulserende barer og interessante nattmarkeder. Feste hele natta. Svøm til armene dine gir ut. Gå seiling. Spektakulære opplevelser kommer ikke til skade her - ikke bare i områdets attraksjoner, men også innen selve feriestedet.

Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere glede på fasilitetene på stedet. Slapp av i flere bassenger med et plaskebasseng, fontene, badestamp og jungel. Dykk inn i sjarmmenyen i spaet. Et spillområde, treningsstudio, nærbutikk og turistinformasjon er også tilgjengelig.

De klimatiserte leilighetene på Karma MonteRio viser også en sjarmerende opplevelse. Hver av studioene og en-og to-roms enheter er store, fargerike og komfortable; Ideelt for par, familier og venner å ringe hjem. Alle rommene har en moderne design med fasiliteter som dobbeltseng eller enkeltsenger, eget bad, flatskjerm-TV, vannkoker, brødrister, Wi-Fi og egen balkong.

Karma Royal Monterio Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Noen enheter), Gulvteppe (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Barnepass, Barnas basseng, treningsutstyr, spillrom, dagligvarebutikk, Klesvask, Live Entertainment, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Vannski (6.0 miles),
Flyplass
Dabolim - (28 miles - 45 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Karma Royal Monterio timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Karma Royal Monterio før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Karma Royal Monterio, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Karma Royal Monterio

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Karma Royal Monterio eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Karma Royal Monterio.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruke Karma Royal Monterio kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.