Bilde av Jardines del Sol
Bilde av Jardines del Sol
Bilde av Jardines del Sol
Bilde av Jardines del Sol
Bilde av Jardines del Sol

Adresse: Urb. Montana Roja, Calle Francia, 1, Playa Blanca, 35580, Lanzarote, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Jardines-Del-Sol/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Jardines del Sol


Jardines Del Sol tilbyr timeshare eierskap som er et kutt over. Et sofistikert feriested i det like sofistikerte Playa Blanca-området på Lanzarote, Spania, vil du bli behandlet med solskinn året rundt og fengslende utsikt rett fra balkongen eller terrassen din. Hos Travel and Leisure Group hører vi alltid fra kunder som fantaserer om personaltjenesten, og hvordan de ser ut til å være stolte av arbeidet sitt - dette viser seg i den ulastelig bevarte innkvarteringen og eksteriøret. Hvis du leter etter ro, har feriestedet en rolig og intim atmosfære, med hager og eiendommer klare til å omslutte deg i uberørt komfort.

Utforsk denne fantastiske vulkanøya når du vil, enten ved å leie en bil eller bruke de ulike raske og pålitelige kollektivtransportalternativene. Oppdag bortgjemte bukter og bukter hvor du kan slappe av mens du er beskyttet mot den sterkere brisen som ruller inn fra det asurblå havet. Din upåklagelig møblerte leilighet eller villa vil gi deg lyst på ingenting - alt er tilgjengelig for å gjøre oppholdet ditt til et ekte hjem hjemmefra. For din neste ferieinvestering bør du vurdere timeshare-eierskap på Jardines Del Sol.

Jardines del Sol-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR, TV
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Underholdning: Live, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Svømmebasseng: Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere
Nærliggende fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Sykkelstier, Båt Marina / Lansering, Treningsrom: Utstyrt, Fiske, Seiling / Utleie, Dykking, Tennis
Flyplass
Arrecife / ACE 25 Miles
Sjekk inn / ut
Torsdag

Kjøpe Jardines del Sol timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Jardines del Sol før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Jardines del Sol, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Jardines del Sol

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Jardines del Sol. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Jardines del Sol.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Jardines del Sol kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.