Bilde av Ivory Grand Hotel Apartments
Bilde av Ivory Grand Hotel Apartments
Bilde av Ivory Grand Hotel Apartments
Bilde av Ivory Grand Hotel Apartments
Bilde av Ivory Grand Hotel Apartments

Adresse: Barsha Først bak Mall of the Emirates, PO Box 391977, Dubai, 25605, De forente arabiske emirater
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.ivorygrandhotels.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Ivory Grand Hotel Apartments? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ivory Grand Hotel Apartments Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Romservice tilgjengelig, kjøkken, bad, spisestue og stue
Resort Fasiliteter
Restaurant, gavebutikk eller nyhetssalong, Spillerom, Spa, Svømmebasseng, Badstue, Treningsstudio, Svømmebasseng, Flerspråklig personale, Vaskeritjenester, Restaurant / snackbar, Restaurant / spisestue
Nærliggende fasiliteter
Shopping, Fornøyelsesparker, Vannpark, Vingårder, Rekreasjon, Vindsurfing, Alpinski, Fiske, Båtliv, Strand, Skiskole, Jakt, Vannski, Dykking, Golf, Ridning, Tennis
Flyplass
Dubai flyplass
Sjekk inn / ut
14: 00 - fredag, lørdag

Kjøpe Ivory Grand Hotel Apartments timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ivory Grand Hotel Apartments før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ivory Grand Hotel Apartments hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Ivory Grand Hotel Apartments

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Ivory Grand Hotel Apartments. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Ivory Grand Hotel Apartments.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Ivory Grand Hotel Apartments kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.