Bilde av Island Seas Resort
Bilde av Island Seas Resort
Bilde av Island Seas Resort
Bilde av Island Seas Resort
Bilde av Island Seas Resort

Adresse: 123 Silver Point Drive, Freeport, Bahamas
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.islandseas.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Island Seas Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Island Seas Resort i Freeport, Bahamas, er livet en strand. Denne innkvarteringen ligger i sentrum av Silver Point Beach og spoiler gjester med privat strandtilgang. Plutselig dreier verden om den milde lapping av bølgene, og det daglige drapet i bylivet er ingenting annet enn et fjernt minne.

Tilsvarende oversvømmer marina- eller gårdsplassen vinduene til din timeshare suite, umiddelbart beroliger ditt sinn og kropp og setter deg i full avslapning. Disse villaene i Cabana-stil gir deg mer komfort med fasiliteter som air-condition, stue med sovesofa, flatskjerm-TV med kabelkanaler, DVD-spiller og filmutleie, gratis Wi-Fi, spisestue med fullt utstyrt kjøkken og privat bad med hårføner.

Utenfor er en luminescens av grønt gjennomsyret Island Seas Resort, tegnet av et stort fritt form basseng med et symfonisk orkester av fossefall, sammen med en bar i baren og boblebadet. To restauranter, et spa og et treningssenter er ytterligere glede gjester. For familier som reiser med barn, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler sterkt de gratis barnepassene som er tilgjengelige på feriestedet. Endelig, sørg for å besøke populære attraksjoner i nærheten av overnattingsstedet, inkludert Emerald Golf Course, Ocean Reef Yacht Club og Reef Course & Country Club.

Island Seas Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken / Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhet)
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barn s Basseng, Treningsutstyr, Handikappede, Klesvask, Restaurant, Svømmebasseng, Tennis, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (2.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Supermarked (2.0 miles), Frisør (2.0 miles), Ridning (1.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles) , Playground Area (3.0 miles), dykking (2.0 miles), shoppingområde (2.0 miles), Vannski (2.0 miles), vindsurfing (2.0 miles),
Flyplass
Freeport International - (5 miles - 8 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Island Seas Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Island Seas Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Island Seas Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Island Seas Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Island Seas Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Island Seas Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Island Seas Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.