Bilde av Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Bilde av Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Bilde av Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Bilde av Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Bilde av Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands

Adresse: Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands, Golden Bay, L / O Mellieha, MLH 02, Malta
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.radissonblu.com/en/goldensandsresort-malta

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands


Dette klippepunktsparadiset lover en uforglemmelig opplevelse. Island Residence Club Golden Sands er en ekte perle i den imponerende plasseringen av Mellieha, bare en kort kjøretur til St. Pauls Bay og Bugibba, sammen med fergebåt som kobler seg til Maltas søsterøya Gozo. timeshare med dette feriestedet vil gi uendelig underholdning, og du vil alltid finne noe for å holde deg opptatt. Hvis du ønsker å kjøpe en vinterferie, kan du dra nytte av det oppvarmede innendørsbassenget. Hvis sommersolen din har ditt hjerte satt på, ta en rolig svømmetur i utendørsbassenget. Etter en dag med dykking, tennis eller båtliv, unn deg litt tid på spaet eller boblebadet før du drar ned til restaurantene til middag og levende kveldsunderholdning.

Feriestedet tilbyr også et kasino for de som leter etter litt fladder, og for foodies er det flere restauranter med varierende mat og smaker som passer til enhver smak. Kokkene kan til og med skreddersy opprette retter til alle som kan ha spesielle kostholdskrav . Reise og fritid Gruppe er begeistret for å tilby timeshare for videresalg på Island Residence Club Golden Sands, med sin rikdom av moderne varer i en ofte oversett beliggenhet.

Kjøper Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, kan Malta Golden Sands ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Island Residence Club på Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.