Bilde av Infiniti Beach Resort
Bilde av Infiniti Beach Resort
Bilde av Infiniti Beach Resort
Bilde av Infiniti Beach Resort
Bilde av Infiniti Beach Resort

Adresse: Avenida Juan S. El Cano 72, Urbanizacion Pueblo Laguna, Vera, 04621 Almeria, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.petcheyleisure.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Infiniti Beach Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Midt i legion av strender i Spania, kjenner profesjonelle strandelskere best og velger en timeshare eierskap på Infiniti Beach Resort i Almeria - den solfylte kysten i landet. Fra feriestedet, synker føttene til Playazo de Vera-stranden, tar det bare fire minutters gange. Her nyter du privat strandtilgang og utallige øyeblikk til å gjøre noe annet enn å ligge på havet og se på den hypnotiske koreograferte dansen av bølgene.

I mellomtiden har boligen en og to roms leiligheter i den tradisjonelle andalusiske landsbystilen. Hver er stor og lys med Wi-Fi-tilgang. Fasiliteter som sikrer ditt behagelige opphold inkluderer klimaanlegg og oppvarming, separat stue med uttrekkbar sofa og tremøbler, spiseplass og moderne kjøkken, og eget bad med dusj, badekar og hårføner. En balkong med utsikt over hagen eller bassenget fullfører det koselige boligområdet.

For din bekvemmelighet er det en restaurant på stedet, pluss to utendørsbassenger med en bassengbar, en lobbybar og en lekeplass for barn. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler også å få hjelp fra 24-timers resepsjonen til Infiniti Beach Resort om utflukt og omsorgsbehov. Videre husk at nærliggende golfbaner som Marina Golf Mojacar tilbyr rabatterte greenfee også.

Infiniti Beach Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, treningsutstyr, liveunderholdning, restaurant, badstue, snackbar, svømmebasseng (innendørs / utendørs), boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Fiske i nærheten, Golf (9.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Squash (3.0 miles), Tennis (Nærliggende), Båtliv ), Vindsurfing (i nærheten)
Flyplass
Almeria - (53 miles - 85 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag, onsdag

Kjøper Infiniti Beach Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Infiniti Beach Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Infiniti Beach Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Infiniti Beach Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Infiniti Beach Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Infiniti Beach Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Infiniti Beach Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.