Bilde av I Giardini di Porto Cervo
Bilde av I Giardini di Porto Cervo
Bilde av I Giardini di Porto Cervo
Bilde av I Giardini di Porto Cervo
Bilde av I Giardini di Porto Cervo

Adresse: I Ginepri & Le Magnolie, Liscia di Vacca, Porto Cervo, Sassari, 07020,
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på I Giardini di Porto Cervo? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Jeg Giardini di Porto Cervo til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Nyt et hjem hjemmefra på I Giardini di Porto Cervo

Når du kjøper timeshare på eiendommer som I Giardini di Porto Cervo, er du garantert en årlig unna. Det blir raskt ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen din.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei jeg Giardini di Porto Cervo før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med I Giardini di Porto Cervo, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på I Giardini di Porto Cervo

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge I Giardini di Porto Cervo eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med I Giardini di Porto Cervo.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av I Giardini di Porto Cervo kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger som er deponert på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.